Om bloggerskan

Jag som bloggar under Ett fattigt landskap heter Anna. Heltidsjobbande och boende i utkanten av Stockholm med sambo och två barn så snurrar tankarna ständigt kring vad som är viktigt i livet – och hur man prioriterar bäst.

Eftersom jag är en så pass vanlig och ordinär person så tror jag att det som flyger runt inne i mitt huvud säkerligen måste passera många andras också. Jag har inte storslagna planer, som att bli miljonär i närtid eller kunna gå i pension i övermorgon. Jag är inte ett ekonomiskt super-bad ass som cyklar fyra mil till jobbet i motvind och sedan snor ihop en näringsriktig hemlagad middag till familjen för 3,50 kr.

Egentligen vill jag nog mest bli ett bättre jag. Leva lite mer hållbart, ha mer pengar över och undanstoppade, inte jobba ihjäl mig. Ha mer tid med barnen.

Jag satsar också på en personlig berättelse. Jag har ju egentligen inte kommit någon vidare vart, utan harvar mig fortfarande fram i vad som bäst beskrivs som en serie tafatta försök. Jag hoppas också att det är detta som kan inspirera just dig därute att börja röra dig mot ditt bättre jag. Här behöver ingen känna sig avskräckt av att jag visar upp min genomtänkta aktieportfölj, min minimala matkostnad eller mina miljoner investerade i fonder. Det finns en mängd toppenbloggar därute som bättre kan hjälpa till med inspiration för dessa ändamål. Den här bloggen är av en annan art. Jag vill reflektera, göra fel och göra om, dela smarta idéer, höra era kloka tankar eller jobbiga funderingar – på resan mot ett rikare liv.

Frågor, ideér, synpunkter och förslag? Kontakta mig gärna på ettfattigtlandskap@gmail.com

8 reaktioner till “Om bloggerskan

  1. Hej!

    Jag har precis läst igenom din blogg och vill bara skriva att jag tycker den är väldigt bra. Vi har samma syn på väldigt mycket här i livet, skillnaden är att dina tankar är nedskrivna och mina finns än så länge bara i mitt huvud (måste bli ändring på det). Jag kommer definitivt att fortsätta att läsa din blogg..

    Gilla

  2. Din blogg är fantastisk!! Har de senaste två dagarna läst igenom alla dina inlägg och känner igen mig i så många av dina funderingar och värderingar. Är helt såld, tack! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s